wie zijn wij

.
bram jansen
Eigenaar

Als ik mensen over hun verbouwing of verhuizing spreek, valt vaak de term vertrouwen. U laat tenslotte mensen toe, tot uw privé-domein en het gaat meestal om bedragen die u niet dagelijks uitgeeft. Ik vind het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met dat vertrouwen. Uiteraard begint dat door afspraken na te komen, maar wij willen net iets meer voor u betekenen. Dit doen we door goed en kritisch mee te blijven denken tijdens alle fasen in bouw, om het maximale resultaat te behalen. Op deze manier zetten we samen een resultaat neer waar zowel u als wijzelf trots op kunnen zijn en er onze naam aan mogen verbinden. Kortom, wij zullen er alles aan doen, om met recht uw Bouwheren te mogen zijn!


Tom van de Kerkhof
Eigenaar

Een goede werkvoorbereiding en omgeving is voor ons erg belangrijk, want als een project goed gestructureerd is, werkt iedereen veel efficiënter. Wij zorgen ervoor dat onze werkruimte altijd opgeruimd is en we spaarzaam met alle materialen omgaan. Dat maakt ons ook duurzaam, we weten altijd materiaal te hergebruiken. Persoonlijk vind het een geweldige voldoening als wij na een uitdagende klus, het gewenste eindresultaat hebben weten neer te zetten. Dan loop ik dan samen met de opdrachtgever(s) zingend de deur uit, want verbouwen is feest!

.
Marcel Kiezenbrink
Voorman

Marcel is een specialist in alle soorten Timmerwerken. Door zijn 40-jaar lange ervaring in de bouw, gaat hij geen uitdaging uit de weg en heeft geen enkele houtsoort nog geheimen voor hem. Marcel is een echte tukker, die geen blad voor de mond neemt. Als voorman van Bouwheer Jansen, is hij de vakman die met zijn bekwaamheid andere experts weet te verbazen.

Tobias
Timmerman

.

©2017 BOUWHEER JANSEN / WEBDESIGN SPRNKL CREATIVE COMPANY